Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi połowe ciasta po tarcie i postanowiłam wypróbować przepis ma paszteciki Piotra Kucharskiego z DD TVN
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2847
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 122
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2847
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 122
Składniki
Mięso wyjęłam z flaka doprawiłam wymieszałam.Ciasto rozłożyłam na stolnicy i ułożyłam rulonik z mięsa,zawinęłam i pocięłam na cztery paszteciki w sumie wyszło osiem.Ułożyłam na blasze na papieże do pieczenia posmarowałam rozbełtanym jajkiem.Piekłam około15/20 min w 200 stopni.