Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi połowe ciasta po tarcie i postanowiłam wypróbować przepis ma paszteciki Piotra Kucharskiego z DD TVN
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4271
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4271
Składniki
Mięso wyjęłam z flaka doprawiłam wymieszałam.Ciasto rozłożyłam na stolnicy i ułożyłam rulonik z mięsa,zawinęłam i pocięłam na cztery paszteciki w sumie wyszło osiem.Ułożyłam na blasze na papieże do pieczenia posmarowałam rozbełtanym jajkiem.Piekłam około15/20 min w 200 stopni.