Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi połowe ciasta po tarcie i postanowiłam wypróbować przepis ma paszteciki Piotra Kucharskiego z DD TVN
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1103
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 228
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1103
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 228
Składniki
Mięso wyjęłam z flaka doprawiłam wymieszałam.Ciasto rozłożyłam na stolnicy i ułożyłam rulonik z mięsa,zawinęłam i pocięłam na cztery paszteciki w sumie wyszło osiem.Ułożyłam na blasze na papieże do pieczenia posmarowałam rozbełtanym jajkiem.Piekłam około15/20 min w 200 stopni.