Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ciasto podzielić na kwadraty. Włożyć nadzienie (fajnie smakuje z serem typu camembert), posypać ziołami. Zwinąć w poduszeczki, lekko zwilżyć wierzch wodą lub rozmąconym białkiem.
Piec ok 15 minut w 200 stopniach.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Tosca 05 września 2009Zgłoś do usunięcia
Jasne. Każda opcja jest dobra, pod warunkiem, że Tobie zasmakuje. :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

farfalla 01 września 2009Zgłoś do usunięcia
Wlasnie dzis zrobilam paszteciki na obiad! Przesyszne i do tego takie proste w wykonaniu. Jak myslicie, czy mozna uzyc tez sera brie jako nadzienia?1 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 05 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Raczej na ciepło. :) Zimne tez się sprawdzają, ale na swieżo. Na drugi dzień ciasto rozmięka.1 Kto głosował? | Odpowiedz

helcia 04 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Podawać na zimno czy raczej ciepłe?1 Kto głosował? | Odpowiedz

smaczne 22 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
świetny przepis :)1 Kto głosował? | Odpowiedz