Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i ekspresowe.
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 220
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1234
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 559
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 220
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1234
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 559
Składniki
Ciasto podzielić na kwadraty. Włożyć nadzienie (fajnie smakuje z serem typu camembert), posypać ziołami. Zwinąć w poduszeczki, lekko zwilżyć wierzch wodą lub rozmąconym białkiem.
Piec ok 15 minut w 200 stopniach.