Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może by tak paszteciki z ciasta kruchego własnoręcznie wykonanego, co wy na to ? chcecie przepis ? w takim razie zapraszam na mój blog gdzie można go wyszukać w przeglądarce internetowej GOOGLE Kuchnia Domowa Agi
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 36
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6799
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 242
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 188
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 448
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 36
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6799
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 242
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 188
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 448
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wyrobić ciasto do połączenia się w jedną całość na koniec wsypać 1 łyżkę mąki i także wyrobić do czasu aż ciasto nie będzie się kleiło do miski, odstawić na 10 minut aby odpoczęło
Z przygotowanego ciasta rozwałkować je na grubość 0,5 centymetra a następnie radełkiem pokroić na dowolne kwadraciki, na każdy z nich położyć dowolny farsz a następnie nakryć drugim kwadracikiem i sklejać za pomocą widelca
Przygotowane paszteciki posmarować roztrzepanym jajkiem ze śmietaną i posypać czarnuszką. Wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 30 minut
Przygotowane w sam raz nadają się do wigilijnego barszczu