Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny mój wymyślony pomysł, warto spróbować jest pyszne, szybkie i można się najeść. Jeśli ktoś potrzebuje większej ilości wystarczy zwiększyć produkty.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 483
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1817
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 483
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1817
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i posoloną szczyptą soli.
Ostudzoną cebulę dodać do pasztetowej wyjętej z flaka.
Pasztetową z cebulą i szczyptą pieprzu zgnieść widelcem na papkę.
Ciasto przeciąć wzdłuż na trzy paski.
I w poprzek na kwadraty jakie kto chce.
Na jeden kwadrat nałożyć gotowy farsz.
Nakryć drugim kwadratem.
I za pomocą widelca zamknąć wszystkie boki.
Gotowe ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Posypać czarnuszką ( można pominąć ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Wyszła bardzo smaczna i szybka przekąska.