Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny mój wymyślony pomysł, warto spróbować jest pyszne, szybkie i można się najeść. Jeśli ktoś potrzebuje większej ilości wystarczy zwiększyć produkty.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1482
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1211
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1333
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1482
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1211
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1333
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1016
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i posoloną szczyptą soli.
Ostudzoną cebulę dodać do pasztetowej wyjętej z flaka.
Pasztetową z cebulą i szczyptą pieprzu zgnieść widelcem na papkę.
Ciasto przeciąć wzdłuż na trzy paski.
I w poprzek na kwadraty jakie kto chce.
Na jeden kwadrat nałożyć gotowy farsz.
Nakryć drugim kwadratem.
I za pomocą widelca zamknąć wszystkie boki.
Gotowe ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Posypać czarnuszką ( można pominąć ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Wyszła bardzo smaczna i szybka przekąska.