Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1544
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1301
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1374
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1237
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1544
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1301
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1374
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1237
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyc w mleku.
Mięso ugotowac w warzywach z przyprawami. Na koniec w wywarze sparzyc wątróbkę. Wystudzic.
Wystudzone mięso przepuścic przez maszynkę trzykrotnie razem z bułką, cebulą, ugotowanymi warzywami.
Do masy mięsnej dodac jaja, sól, pieprz ziołowy, dokładnie wyrobic.
Foremki wysmarowac tłuszczem, wysypac tartą bułką, wypełnic masą. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni. Wspaniałe na każdą okazję. Smacznego.