Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny smak pasztetu. Pasztet warzywny to bardzo zdrowe jedzonko:)
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1080
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 156
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1080
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 156
Składniki
Cukinie ścieramy na grubych oczkach. Jeśli ma miękką skórkę, możemy zetrzeć ze skórą. Pasztet będzie wtedy bardziej zielony:)
Mieszamy wszystkie składniki, ciasto wlewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach:)