Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty, lekki i pożywny pasztet wegetariański :-). Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno
Fasolę należy dokładnie odcedzić. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na odrobinie masła tak długo aż woda z nich odparuje (ważne żeby pieczarki były bardzo dobrze odparowane). Cebulę i czosnek pokroić w kostke i przesmażyć. Wszystkie składniki zmiksowac blenderem (nie muszą być całkowicie rozdrobnione, mogą być kawałki).
Masę przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką tartą formy do keksa i piec ok. 40-45 min. w temp. 180 stopni. Smacznego :-)
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 19
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 62
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 19
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 62
Składniki
Fasolę należy dokładnie odcedzić. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na odrobinie masła tak długo aż woda z nich odparuje (ważne żeby pieczarki były bardzo dobrze odparowane). Cebulę i czosnek pokroić w kostke i przesmażyć. Wszystkie składniki zmiksowac blenderem (nie muszą być całkowicie rozdrobnione, mogą być kawałki). Masę przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką tartą formy do keksa i piec ok. 40-45 min. w temp. 180 stopni. Smacznego :-)
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1581
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2219