Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowe wegetariańskie danie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
selery,marchew i cebulę ugotować,ostudzić i zemleć
do zmielonej masy dodać płatki,żółtka,posiekana natkę lub koperek,masło
doprawić ziołami ,solą i pieprzem
na koniec dodać ubitą pianę i dokładnie wymieszać
tak przygotowana masę włożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką i piec godzine w temp.180
pasztet jest lekko słodki ale świetnie smakuje z ogórkami kiszonymi,marynowana papryką lub grzybami
do pasztetu mozna dodać ser żółty,usmażone i zmielone grzyby,drobno pokrojoną szynkę,mnie smakuje najlepiej wersja bez dodatków