Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na szybko.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15863
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4806
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15863
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4806
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Składniki
Wykonanie: Pęczak ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu z dodatkiem masła. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć razem z pokrojonym w kostkę boczkiem. Połączyć z kaszą, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawić do smaku. Dodać odsączony groszek, całość podgrzać, następnie potrawę wyłożyć na talerze i posypać posiekaną natką pietruszki.