Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na szybko.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Składniki
Wykonanie: Pęczak ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu z dodatkiem masła. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć razem z pokrojonym w kostkę boczkiem. Połączyć z kaszą, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawić do smaku. Dodać odsączony groszek, całość podgrzać, następnie potrawę wyłożyć na talerze i posypać posiekaną natką pietruszki.