Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele wariacji na temat tego przepisu,ale ja stworzyłam wlasną.Danie gości na naszym stole na każdej z imprez i zawsze cieszy się ogromnym powodzeniemw więc wariacja chyba się udała:-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17354
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 505
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 79
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 191
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 182
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17354
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 505
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 79
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 191
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 182
Składniki
Do wystudzonych nóżek z cebulką kruszymy ser Lazur i ścieramy(na drobnej tarce) połowę żołtego sera.
Oczyszczone pieczarki nadziewamy serową masą a na wierzch trzemy resztę żołtego sera.
Pieczarki zapiekamy w piekarniku ok.20 minut.Można przykryć folią żeby ser na wierzchu się nie spiekł albo zapiekać w żaroodpornym naczyniu z pokrywą.
SMACZNEGO:-)