Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wyraziste w smaku
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1425
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1425
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat. Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać. Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą. Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)