Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wyraziste w smaku
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25657
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2636
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1300
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25657
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2636
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1300
Składniki
Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat. Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać. Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą. Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)