Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wyraziste w smaku
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Składniki
Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat. Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać. Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą. Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)