Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wyraziste w smaku
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424818
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4751
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424818
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4751
Składniki
Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat. Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać. Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą. Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)