Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wyraziste w smaku
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 183
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 237
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9290
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 183
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 237
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9290
Składniki
Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat. Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać. Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą. Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)