Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki faszerowane mielonym mięsem z dodatkiem sera mozzarello i żółtego sera. Upieczone pieczarki możemy podać na gorąco oraz jako zimną przystawkę.
Pyszna cukinia faszerowana sosem na bazie mięsa mielonego i pomidorów
Odsłon: 6019
Schab faszerowany mięsem mielonym będzie prawdziwą gwiazdą na świątecznym sto...
Odsłon: 21328
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 817
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 260
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 817
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 260
Składniki
1 - Pieczarki obieramy, wykrawamy korzenie, myjemy. 2 - Kapelusze obgotowujemy w osolonej wodzie (jakieś 5-10 minut, zależy od wielkości pieczarek) i osączamy na sitku. 3 - Cebulę i korzenie z pieczarek kroimy w kostkę. Smażymy na patelni. 4 - Mięso mielone wyrabiamy z podsmażoną cebulką, czosnkiem, serem mozzarello, korzeniami pieczarek, jajkiem i przyprawami. 5 - Farszem mięsnym wypełniamy miejsca spodnie pieczarek, (po wyciętych korzeniach). 6 - Tak przygotowane pieczarki smażymy na patelni farszem do góry później przewracamy na stronę z farszem i smażymy na rumiany kolor. 7 - Gdy pieczarki są miękkie, posypujemy tarkowanym serem i chwilę smażymy pod przykryciem do momentu rozpuszczenia się sera. 8 - Podajemy z ketchupem. Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka faszerowane
Przekąski
Pasztet z karpia.
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Jajka faszerowane
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 260
Pasztet z karpia.
Pasztet z mięsa ryby- karpia
Odsłon: 56