Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 505
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9868
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 505
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9868
Składniki
Pieczarki umyć, oczyścić, odciąć trzonki. Trzonki pokroić na małe kawałki, podsmażyć na maśle bądź oleju wraz z pokrojoną w kostkę cebulę. Na końcu dodać szpinak i chwilę dusić. Farsz przyprawić. Naczynie żaroodporne smarujemy masłem. Układamy kapelusze pieczarek. Napełniamy je farszem szpinakowym. Posypujemy startym na tarce serem. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 35 min.