Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale zarazem bardzo smaczna przekąska.
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4930
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4930
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
Pieczarki obrać, oddzielić trzony, kapelusze lekko wydrążyć, posolić, posypać pieprzem. Trzonki i wydrążone części pieczarek drobniutko posiekać, udusić na maśle wraz z drobno posiekaną cebulą. Gdy będą miękkie, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekaną natkę pietruszki. Masę dokładnie wymieszać. Kapelusze pieczarek napełnić nadzieniem, ułożyć w naczyniu do zapiekania z dodatkiem tłuszczu i odrobiny wody. Dusić pod przykryciem przez około 10 minut. Podawać na ciepło z chrzanem (przepis na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-chrzan-wielkanocny,105698.htm) Smacznego.