Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem szaro i zimno, coraz częściej marzymy o czymś ciepłym do jedzenia, o ciepłej herbatce, siedzeniu przy kominku z książką... takie tam zimowe wieczory. U mnie dzisiaj pieczarki z serem żółtym, wędzonym boczkiem i domowym ketchupem. Prosto i smacznie. Taki przepis dla każdego, nawet dla tych, co w kuchni nie czują się najlepiej. Polecam Wam serdecznie.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1023
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 348
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3198
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 635
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1023
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 348
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3198
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 635
Składniki
Pieczarki myjemy, obieramy, oddzielamy kapelusze od nóżek. Ser żółty ucieramy na tarce o grubych oczkach. Kapelusze posypujemy solą i pieprzem, wypełniamy serem, przykrywamy jednym lub dwoma plasterkami boczku wędzonego. Tak przygotowane układamy na blasze, pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Podajemy z ketchupem lub ulubionym sosem.
Smacznego.