Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem szaro i zimno, coraz częściej marzymy o czymś ciepłym do jedzenia, o ciepłej herbatce, siedzeniu przy kominku z książką... takie tam zimowe wieczory. U mnie dzisiaj pieczarki z serem żółtym, wędzonym boczkiem i domowym ketchupem. Prosto i smacznie. Taki przepis dla każdego, nawet dla tych, co w kuchni nie czują się najlepiej. Polecam Wam serdecznie.
Smaki Grecji!
Odsłon: 154
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 133
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 465
Smaki Grecji!
Odsłon: 154
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 133
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 465
Składniki
Pieczarki myjemy, obieramy, oddzielamy kapelusze od nóżek. Ser żółty ucieramy na tarce o grubych oczkach. Kapelusze posypujemy solą i pieprzem, wypełniamy serem, przykrywamy jednym lub dwoma plasterkami boczku wędzonego. Tak przygotowane układamy na blasze, pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Podajemy z ketchupem lub ulubionym sosem.
Smacznego.