Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem szaro i zimno, coraz częściej marzymy o czymś ciepłym do jedzenia, o ciepłej herbatce, siedzeniu przy kominku z książką... takie tam zimowe wieczory. U mnie dzisiaj pieczarki z serem żółtym, wędzonym boczkiem i domowym ketchupem. Prosto i smacznie. Taki przepis dla każdego, nawet dla tych, co w kuchni nie czują się najlepiej. Polecam Wam serdecznie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16932
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 114
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 330
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 862
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16932
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 114
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 330
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 862
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24652
Składniki
Pieczarki myjemy, obieramy, oddzielamy kapelusze od nóżek. Ser żółty ucieramy na tarce o grubych oczkach. Kapelusze posypujemy solą i pieprzem, wypełniamy serem, przykrywamy jednym lub dwoma plasterkami boczku wędzonego. Tak przygotowane układamy na blasze, pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Podajemy z ketchupem lub ulubionym sosem.
Smacznego.