Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała smaczna przekąska . Polecam na kolację , poczęstunek dla gości czy na "ząb". Proste w wykonaniu a zaskakujące swoim smakiem.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Składniki
Pieczarki obieramy , usuwam nóżki . Blaszkę wykładam papierem do pieczenia. Układam pieczarki częścią od nóżek do góry. Ser kroję na cząstki tak , aby zmieścił się w środku pieczarek . Blaszkę z pieczarkami wstawiam do piekarnika na około 25 minut w temperaturze 180 stopni celsjusza. Pieczarki podajemy gorące , prosto z piekarnika .