Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała smaczna przekąska . Polecam na kolację , poczęstunek dla gości czy na "ząb". Proste w wykonaniu a zaskakujące swoim smakiem.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1868
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1868
Składniki
Pieczarki obieramy , usuwam nóżki . Blaszkę wykładam papierem do pieczenia. Układam pieczarki częścią od nóżek do góry. Ser kroję na cząstki tak , aby zmieścił się w środku pieczarek . Blaszkę z pieczarkami wstawiam do piekarnika na około 25 minut w temperaturze 180 stopni celsjusza. Pieczarki podajemy gorące , prosto z piekarnika .