Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała smaczna przekąska . Polecam na kolację , poczęstunek dla gości czy na "ząb". Proste w wykonaniu a zaskakujące swoim smakiem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1131
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1730
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5774
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1131
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1730
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5774
Składniki
Pieczarki obieramy , usuwam nóżki . Blaszkę wykładam papierem do pieczenia. Układam pieczarki częścią od nóżek do góry. Ser kroję na cząstki tak , aby zmieścił się w środku pieczarek . Blaszkę z pieczarkami wstawiam do piekarnika na około 25 minut w temperaturze 180 stopni celsjusza. Pieczarki podajemy gorące , prosto z piekarnika .