Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała smaczna przekąska . Polecam na kolację , poczęstunek dla gości czy na "ząb". Proste w wykonaniu a zaskakujące swoim smakiem.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6092
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 186
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 147
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 276
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 472
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6092
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 186
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 147
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 276
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 472
Składniki
Pieczarki obieramy , usuwam nóżki . Blaszkę wykładam papierem do pieczenia. Układam pieczarki częścią od nóżek do góry. Ser kroję na cząstki tak , aby zmieścił się w środku pieczarek . Blaszkę z pieczarkami wstawiam do piekarnika na około 25 minut w temperaturze 180 stopni celsjusza. Pieczarki podajemy gorące , prosto z piekarnika .