Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki zapiekane z serem

Pieczarki zapiekane z serem

Autor:

Przepisów i artykułów: 134 Ocena: 887

Dodano:

Odsłon: 480

Mała smaczna przekąska . Polecam na kolację , poczęstunek dla gości czy na "ząb". Proste w wykonaniu a zaskakujące swoim smakiem.

Składniki

  • * Około 300 g pieczarek * Krążek lub trójkąt sera typu brie
  • * Papier do pieczenia
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczarki zapiekane z serem

Przygotowanie


  1. Pieczarki obieramy , usuwam nóżki .
    Blaszkę wykładam papierem do pieczenia. Układam pieczarki częścią od nóżek do góry.
    Ser kroję na cząstki tak , aby zmieścił się w środku pieczarek .
    Blaszkę z pieczarkami wstawiam do piekarnika na około 25 minut w temperaturze 180 stopni celsjusza.

    Pieczarki podajemy gorące , prosto z piekarnika .


Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń