Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Czosnek i cebulę obrać, posiekać. Bułeczki namoczyć w zimnej wodzie. Do mięsa wbić jajka, dodać odciśnięte bułeczki, czosnek i cebulę. Wlać kremówkę, przyprawić solą i pieprzem. Składniki dokładnie wymieszać. Blachę posmarować tłuszczem, rozłożyć na niej mięso. Pomidory umyć, obrać ze skórki, pokroić, obłożyć nimi mięso. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach i posypać nim pomidory. Mięso wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok. 45 minut. Po 20 minutach pieczenia przykryć pergaminem. Gotową pie-czeń oprószyć oregano.