Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. U mnie zawsze szybko znika ze stołu,polecam :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
Kiełbasę dokładnie smarujemy olejem. Następnie układamy na blaszce.
Posypujemy przyprawami zgodnie ze smakiem. Ja dodaję najwięcej majeranku, trochę mniej oregano i curry żeby nie zdominowały smaku. Tak przygotowaną kiełbasę wsuwamy do piekarnika i pieczemy około godziny w 170 st. C