Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. U mnie zawsze szybko znika ze stołu,polecam :)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416201
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2817
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416201
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2817
Składniki
Kiełbasę dokładnie smarujemy olejem. Następnie układamy na blaszce.
Posypujemy przyprawami zgodnie ze smakiem. Ja dodaję najwięcej majeranku, trochę mniej oregano i curry żeby nie zdominowały smaku. Tak przygotowaną kiełbasę wsuwamy do piekarnika i pieczemy około godziny w 170 st. C