Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. U mnie zawsze szybko znika ze stołu,polecam :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17817
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15657
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17817
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15657
Składniki
Kiełbasę dokładnie smarujemy olejem. Następnie układamy na blaszce.
Posypujemy przyprawami zgodnie ze smakiem. Ja dodaję najwięcej majeranku, trochę mniej oregano i curry żeby nie zdominowały smaku. Tak przygotowaną kiełbasę wsuwamy do piekarnika i pieczemy około godziny w 170 st. C