Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne pomidorki, świetne jako dodatek do kanapek bądź makaronów.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1860
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1860
Składniki
W kubeczku wymieszać oliwę, miód i przeciśnięty czosnek. Wymieszać do jednolitej konsystencji.
Pomidorki umyć, przekroić na połówki, poukładać na blaszcę.
Każdego pomidorka polać powstałą mieszanką, posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Piec około 1,5 godziny w temepraturze 120 stopni najlepiej z termoobiegiem.
Smacznego :)