Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne pomidorki, świetne jako dodatek do kanapek bądź makaronów.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 455
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 160
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 307
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 149
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 101
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 455
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 160
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 307
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 149
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 101
Składniki
W kubeczku wymieszać oliwę, miód i przeciśnięty czosnek. Wymieszać do jednolitej konsystencji.
Pomidorki umyć, przekroić na połówki, poukładać na blaszcę.
Każdego pomidorka polać powstałą mieszanką, posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Piec około 1,5 godziny w temepraturze 120 stopni najlepiej z termoobiegiem.
Smacznego :)