Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne pomidorki, świetne jako dodatek do kanapek bądź makaronów.
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 62
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 459
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1386
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1867
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 62
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 459
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1386
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1867
Składniki
W kubeczku wymieszać oliwę, miód i przeciśnięty czosnek. Wymieszać do jednolitej konsystencji.
Pomidorki umyć, przekroić na połówki, poukładać na blaszcę.
Każdego pomidorka polać powstałą mieszanką, posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Piec około 1,5 godziny w temepraturze 120 stopni najlepiej z termoobiegiem.
Smacznego :)