Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawy z gotowego ciasta francuskiego są bardzo szybkie. Jeśli wpadną do nas nieoczekiwani goście – zawsze możemy ekspresowo wyczarować coś pysznego i pięknie wyglądającego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13659
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1565
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15129
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6206
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13659
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1565
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15129
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6206
Składniki
Ciasto francuskie rozkładamy, smarujemy pesto (użyłam z bazylii), na to układamy salami, po środku wykładamy oliwki, przykrywamy plastrami sera żółtego. Zwijamy w rulon i kroimy na kilku centymetrowe plasterki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 20 minut w 200 stopniach.