Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony camembert, z sałatą, suszonymi pomidorami, balsamikiem i żurawiną, podany z chrupiącymi grzankami :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3020
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3020
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Bułkę kroimy pod skosem na centymetrowe kawałki, smarujemy cienko masłem i posypujemy tymiankiem. Ser i grzanki wstawiamy do piekarnika na 10 minut - temperatura 180stopni, lub pieczemy na grillu. Na talerzu układamy miks sałat. Ocet, żurawinę i cukier podgrzewamy - sos trochę zgęstnieje. Gotowy ser przecinamy na pół (uwaga bo środek odrobinę wypływa), i układamy na talerzu, na zmianę z sałatą. Dodajemy suszone pomidory i polewamy sosem. Na boku układamy grzanki.