Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony camembert, z sałatą, suszonymi pomidorami, balsamikiem i żurawiną, podany z chrupiącymi grzankami :)
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457822
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1484
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2293
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 595
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457822
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1484
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2293
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 595
Składniki
Bułkę kroimy pod skosem na centymetrowe kawałki, smarujemy cienko masłem i posypujemy tymiankiem. Ser i grzanki wstawiamy do piekarnika na 10 minut - temperatura 180stopni, lub pieczemy na grillu. Na talerzu układamy miks sałat. Ocet, żurawinę i cukier podgrzewamy - sos trochę zgęstnieje. Gotowy ser przecinamy na pół (uwaga bo środek odrobinę wypływa), i układamy na talerzu, na zmianę z sałatą. Dodajemy suszone pomidory i polewamy sosem. Na boku układamy grzanki.