Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony camembert, z sałatą, suszonymi pomidorami, balsamikiem i żurawiną, podany z chrupiącymi grzankami :)
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 56
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38591
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 97
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 852
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 967
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5764
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 56
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38591
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 97
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 852
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 967
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5764
Składniki
Bułkę kroimy pod skosem na centymetrowe kawałki, smarujemy cienko masłem i posypujemy tymiankiem. Ser i grzanki wstawiamy do piekarnika na 10 minut - temperatura 180stopni, lub pieczemy na grillu. Na talerzu układamy miks sałat. Ocet, żurawinę i cukier podgrzewamy - sos trochę zgęstnieje. Gotowy ser przecinamy na pół (uwaga bo środek odrobinę wypływa), i układamy na talerzu, na zmianę z sałatą. Dodajemy suszone pomidory i polewamy sosem. Na boku układamy grzanki.