Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony camembert, z sałatą, suszonymi pomidorami, balsamikiem i żurawiną, podany z chrupiącymi grzankami :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 5303
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 706
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 5303
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 706
Składniki
Bułkę kroimy pod skosem na centymetrowe kawałki, smarujemy cienko masłem i posypujemy tymiankiem. Ser i grzanki wstawiamy do piekarnika na 10 minut - temperatura 180stopni, lub pieczemy na grillu. Na talerzu układamy miks sałat. Ocet, żurawinę i cukier podgrzewamy - sos trochę zgęstnieje. Gotowy ser przecinamy na pół (uwaga bo środek odrobinę wypływa), i układamy na talerzu, na zmianę z sałatą. Dodajemy suszone pomidory i polewamy sosem. Na boku układamy grzanki.