Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony camembert, z sałatą, suszonymi pomidorami, balsamikiem i żurawiną, podany z chrupiącymi grzankami :)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 109
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1055
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 109
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1055
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Składniki
Bułkę kroimy pod skosem na centymetrowe kawałki, smarujemy cienko masłem i posypujemy tymiankiem. Ser i grzanki wstawiamy do piekarnika na 10 minut - temperatura 180stopni, lub pieczemy na grillu. Na talerzu układamy miks sałat. Ocet, żurawinę i cukier podgrzewamy - sos trochę zgęstnieje. Gotowy ser przecinamy na pół (uwaga bo środek odrobinę wypływa), i układamy na talerzu, na zmianę z sałatą. Dodajemy suszone pomidory i polewamy sosem. Na boku układamy grzanki.