Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolacja na ciepło - owszem, kaloryczna, ale czasami warto się skusić. Camembert na gorąco, soczyste gruszki, dużo pieprzu i kwaskowaty dżem. Czego chcieć więcej...
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 100
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 48
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 53
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2846
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 113
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 100
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 48
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 53
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2846
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 113
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. Ser układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Kładziemy na niego plastry gruszek i zapiekamy około 10-12 minut. Obficie posypujemy grubo zmielonym pieprzem, podajemy z kwaśnym dżemem porzeczkowym. Może i nie wygląda...ale każdy wie, że to "niebo w gębie".