Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolacja na ciepło - owszem, kaloryczna, ale czasami warto się skusić. Camembert na gorąco, soczyste gruszki, dużo pieprzu i kwaskowaty dżem. Czego chcieć więcej...
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 10750
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42569
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 462
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 294
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 415
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 10750
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42569
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 462
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 294
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 415
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. Ser układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Kładziemy na niego plastry gruszek i zapiekamy około 10-12 minut. Obficie posypujemy grubo zmielonym pieprzem, podajemy z kwaśnym dżemem porzeczkowym. Może i nie wygląda...ale każdy wie, że to "niebo w gębie".