Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo smaczna przekaska nie tylko na stól swiateczny lub sylwestrowy - pieczony ser brie z migdalami karmelizowanymi w miodzie.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35788
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1231
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6085
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35788
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1231
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6085
        
        
                Składniki
Rozgrzac piekarnik do 180! C. Piec ser na malej blasze do pieczenia 10-12 minut, wyjac i studzic przez ok. 5 minut. Podczas gdy ser stygnie, podgrzac miód i galazki rozmarynu na malej patelni i dodac posiekane migdały. Karmelizowac przez chwile.
Podawac ser udekorowany migdalami z bagietka lub krakersami.