Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 367 Ocena: 7100
Dodano: 30.12.2019
Odsłon: 1267
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Rozgrzac piekarnik do 180! C.
Piec ser na malej blasze do pieczenia 10-12 minut, wyjac i studzic przez ok. 5 minut.
Podczas gdy ser stygnie, podgrzac miód i galazki rozmarynu na malej patelni i dodac posiekane migdały. Karmelizowac przez chwile.
Podawac ser udekorowany migdalami z bagietka lub krakersami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Obserwator 10 stycznia 2020Zgłoś do usunięcia
Coś wspaniałego0 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 07 stycznia 2020Zgłoś do usunięcia
Wygląda obłędnie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 30 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Cudo! Nie pomyślałabym o takim połączeniu a musi być świetne!1 Kto głosował? | Odpowiedz

KORAL 30 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Boskie. A zdjęcie pierwsza klasa :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 30 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Jaka pyszna i pięknie wyglądająca przekąska!!!! :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

SprytnaChochla 30 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Super!1 Kto głosował? | Odpowiedz