Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1200
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 502
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1200
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 502
Składniki
Grzyby i cebulę pokrojone w kostkę mocno zesmażyć na maśle, dodać soczewicę i natkę , doprawić. Do zimnego już farszu dodać jogurt- połączyć.
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty ( ok.8cm), na róg nałożyć porcję zimnego farszu. Posmarować rozbełtanym jajem i piec w piekarniku ( ok180 st) aż pięknie się przyrumienią.
Smacznego i zapewniam , że tego smaku nie da się z niczym porównać.