Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 322
Bigos to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań polskiej kuchni. W wielu dom...
Odsłon: 219
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 11
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 322
Bigos to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań polskiej kuchni. W wielu dom...
Odsłon: 219
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 11
Składniki
Grzyby i cebulę pokrojone w kostkę mocno zesmażyć na maśle, dodać soczewicę i natkę , doprawić. Do zimnego już farszu dodać jogurt- połączyć.
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty ( ok.8cm), na róg nałożyć porcję zimnego farszu. Posmarować rozbełtanym jajem i piec w piekarniku ( ok180 st) aż pięknie się przyrumienią.
Smacznego i zapewniam , że tego smaku nie da się z niczym porównać.