Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące pierożki doskonałe do kufelka piwka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Z mąki ,margaryny,1 jajka i kurkumy zagnieśc ciasto ,dodać 2 szczypty soli.Ser i szynkę pokroić na małe paseczki.Ciasto cienko rozwałkować i wykrawać szklanką kółka na każdym kółku położyć po paseczku sera i szynki i złożyc na pół formując pierożka (brzegi dobrze skleić).Gotowe pierożki ułożyć na natłuszczonej blaszce,posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać kminkiem ,piec ok 12-15 minut w 180 stopniach.Życzę smacznego.