Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do przygtowania a efekt ......mniam
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 900
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9097
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 900
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9097
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Filety rozklepać tłuczkiem jak najcieniej, posolić z obu stron. Na każdym kawałku mięsa położyć po 2 plastry boczku, przyprawić papryką i zwinąć w rulony. Obtoczyc w samej mące , smażyć na naprawdę małym ogniu z obu stron po jakieś 10 min. pod przykryciem , w razie konieczności podlać odrobinkę wodą. Smaczne i eleganckie, można podawać z czym kto chce- ziemniaki , ryż, makaron itd.....