Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i lekkie wytrawne ciasto.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1252
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457886
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1497
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 603
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1252
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457886
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1497
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 603
Składniki
Rukolę zmiksuj dodaj jogurt grecki i dobrze wymieszaj. Dodaj przyprawy. Formę 21 cm natłuść margaryną. W formie nałóż na siebie 5 arkuszy ciasta filo, następnie odetnij nadmiar ciasta nożyczkami.
Pomidory opłucz, osusz, pokrój na plasterki, osusz na ręcznikach papierowych.
Wlej nadzienie do formy wyłożonej ciastem filo i równomiernie rozprowadź.
Ułóż pomidory i plastry papryki na nadzieniu.
Piec w piekarniku, na najniższej półce w temperaturze 175° przez około 50–55 minut. Ciasto koniecznie przestudzić. Posypać natką, szczypiorkiem.