Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 766 Ocena: 15828
Dodano: 16.04.2020
Odsłon: 5353
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Tofu pokroiłam na plastry i skropiłam ulubionymi wyrazistymi sosami, które miałam pod ręka. Musi być ostrość, słoność i umami.
Obtoczyłam w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i osuszyłam je z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Świetnie smakują z sosem czosnkowym.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (18)

Dolcevita-in-my-kitchen 22 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Cos dla mnie, pysznosci, super wygladaja :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Pieprzyczfantazja 21 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
muszę koniecznie zrobić, brzmi i wygląda smakowicie <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 19 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Przypomniałaś mi o tofu, dawno nie jadłam. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

ElMar 19 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Wyglądają bardzo smakowicie:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 18 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Świetne! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 18 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

konhambos 17 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Na pewno smakuja z takiej marynaty, a wygladaja bardzo apetycznie. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 16 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Super przepis na pyszną przekąskę:)A w sumie i na danie główne:)Mniam! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 16 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
MNIAMI, załapię się na jedzonko? ;p Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz