Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako chrupiąca przekąska lub kotlety do obiadu.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 3019
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 194
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 3019
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 194
Składniki
Tofu pokroiłam na plastry i skropiłam ulubionymi wyrazistymi sosami, które miałam pod ręka. Musi być ostrość, słoność i umami. Obtoczyłam w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i osuszyłam je z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)