Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako chrupiąca przekąska lub kotlety do obiadu.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 673
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 123
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1277
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 673
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 123
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1277
Składniki
Tofu pokroiłam na plastry i skropiłam ulubionymi wyrazistymi sosami, które miałam pod ręka. Musi być ostrość, słoność i umami. Obtoczyłam w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i osuszyłam je z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)