Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne mini pizze z ciasta francuskiego, idealna przekąska na wieczór a także spotkanie z przyjaciółmi.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1375
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1375
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
Przecier pomidorowy oraz wszystkie przyprawy dodajemy do małej salaterki i mieszamy.
Gotowe ciasto francuskie (1 opakowanie) kroimy na 8 kwadratów. przekładamy na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Smarujemy przygotowanym sosem, układamy salami, ser oraz pomidora. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 min. Na wierzchu posypujemy szczypiorkiem.