Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita pizza na przekąskę.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 272
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 186
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 272
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 186
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Składniki
Wykonanie: Z mąki drożdży, cukru, oleju i ½ szklanki ciepłej wody zarobić ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Następnie ciasto rozwałkować i wyłożyć formę.
Posypać startym masłem, obłożyć pokrojonymi w plastry pomidorami i żółtym serem (5 dag sera odłożyć do posypki).
Posypać ziołami i zalać rozmąconymi jajkami z mlekiem i przyprawami. Posypać resztą startego sera.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni około 25 minut.