Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj obrodzila cukinia w tym roku obrodzila!
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72548
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 537
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3414
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72548
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 537
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3414
Składniki
Cukinie, cebyle i czosnek scieramy na grubych oczkach, mieszamy z rostrzepanymi jajkami i maka, doprawiamy do smaku sola i pieprzem, calosc wylewamy do naczynia zaroodpornego i pieczemy okolo 45 minut w 200 stopniach do zrumienienia,15 min przed koncem pieczenia mozna na gorze placka poukladac plastry ulubionego sera, podawac jako samodzielne danie albo dodatek do mies, smacznego
Jak lekko przestygnie lepiej sie kroi