Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie, sezonowo i tanio.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Dynię zetrzyj na grubych oczkach tarki. Za pomocą miksera utrzyj masło z cukrem. Dodawaj po żółtku, cały czas miksuj. Dołóż dynię, mąkę i sodę oczyszczoną. Wymieszaj. Z białek ubij pianę. Delikatnie połącz z resztą składników. Na rozgrzany tłuszcz wykładaj po 2 łyżki masy. Smaż z każdej strony na złoty kolor.