Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie, sezonowo i tanio.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 430
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5447
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 430
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5447
Składniki
Dynię zetrzyj na grubych oczkach tarki. Za pomocą miksera utrzyj masło z cukrem. Dodawaj po żółtku, cały czas miksuj. Dołóż dynię, mąkę i sodę oczyszczoną. Wymieszaj. Z białek ubij pianę. Delikatnie połącz z resztą składników. Na rozgrzany tłuszcz wykładaj po 2 łyżki masy. Smaż z każdej strony na złoty kolor.