Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja placów ziemniaczanych, są delikatniejsze i bardzo smaczne
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7542
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2545
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7542
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2545
Składniki
Cukinię obrać, wydrążyć środek, zetrzeć na tarce ziemniaczane. Ziemniaki i cebule obrać i zetrzeć na tarce ziemniaczanej. Dodać jajka, skrobię ziemniaczaną, doprawić solą, pieprzem, słodką papryką i cukrem. Wszystko razem wymieszać łyżką i można smażyć. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu (u mnie smalec) na złoty kolor z obu stron. Gotowe.