Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-01-2023
Mam dziś dla was przepis na cudownie smaczne placki ziemniaczane z dodatkiem dwóch rodzajów cebul oraz ziół, zapraszam do zapoznania się z przepisem
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Do startych ziemniaków dodać wszystkie składniki podane w opisie i całość wymieszać łyżką na jednolitą masę ziemniaczaną
Na patelnię wlać olej rozgrzać go a następnie nakładać po dwie łyżki ciasta ziemniaczanego i smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor. Usmażone układać na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym