Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do placków użyłam mrożone borowiki. Placki pachną świeżymi grzybami i są smaczne.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 81
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 836
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 26
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 81
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 836
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 26
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę, paprykę, grzyby pokroić w drobną kostkę i obsmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, dodać do masy ziemniaczanej, przyprawić do smaku, wbić jajko, wsypać mąkę i bułkę tartą, dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz, kłaść łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoty kolor.