Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z filetami z dorsza smakują wybornie.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19441
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 127
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 279
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 362
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19441
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 127
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 279
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 362
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, gotować przez 15 minut, odcedzić, ostudzić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną rybę, posiekany szczypiorek i ogórek. Wbić jajko, przyprawić do smaku, wsypać bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Namoczyć w wodzie ręce nabierać masę i kłaść placuszki na rozgrzany olej. Smażyć powoli z obu stron na złoty kolor i podawać z ketchupem.