Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z filetami z dorsza smakują wybornie.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3933
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19914
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3035
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4246
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3933
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19914
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3035
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4246
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, gotować przez 15 minut, odcedzić, ostudzić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną rybę, posiekany szczypiorek i ogórek. Wbić jajko, przyprawić do smaku, wsypać bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Namoczyć w wodzie ręce nabierać masę i kłaść placuszki na rozgrzany olej. Smażyć powoli z obu stron na złoty kolor i podawać z ketchupem.