Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z filetami z dorsza smakują wybornie.
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 196
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 135
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 134
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 165
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 196
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 135
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 134
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 165
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, gotować przez 15 minut, odcedzić, ostudzić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną rybę, posiekany szczypiorek i ogórek. Wbić jajko, przyprawić do smaku, wsypać bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Namoczyć w wodzie ręce nabierać masę i kłaść placuszki na rozgrzany olej. Smażyć powoli z obu stron na złoty kolor i podawać z ketchupem.