Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te placuszki to sprytny sposób na wykorzystanie farszu do pierogów ruskich. Bardzo dobrze komponują się ze świeżymi pomidorami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 140
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 336
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1405
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2563
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25875
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 140
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 336
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1405
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2563
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25875
Składniki
Ziemniaki ugotować i przestudzić.
Cebulkę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę i wraz z cebulką podsmażyć do miękkości.
Ser oraz ziemniaki przecisnąć przez praskę do miski.
Wbić jajko, dodać wystudzoną cebulkę, 3 łyżki bułki tartej, 1 łyżkę mąki, kurkumę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać.
Formować placuszki i po obtoczeniu ich w bułce tartej smażyć z obu stron na rumiano.