Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu płaty śledziowe w ziołach prowansalskich. Śledzie bardzo smaczne wprost rozpływające się w ustach. Rodzinka czy goście będą się nimi zachwycać, bo ich smak powoduje że szybko znikają ze stołu. Polecam
garnek, deska do krojenia, nóż, ręcznik papierowy, miska,
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2540
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2540
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Wszystkie składniki wraz z pokrojoną w prążki cebulą zagotować , gotować tak około 20 min. Śledzie opłukać ,oczyścić ,osuszyć i pokroić w kawałki szerokie na około 2 - 3 cm. Pokrojone śledzie włożyć do zalewy i ponownie gotować jeszcze około 15 min. Po ugotowaniu włożyć w chłodne miejsce. Śledziki są najlepsze po 2 - 3 dniach. Smacznego
Przygotowanie śledzi.
Gotowanie śledzi.
Śledzie gotowe do podania.