Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu płaty śledziowe w ziołach prowansalskich. Śledzie bardzo smaczne wprost rozpływające się w ustach. Rodzinka czy goście będą się nimi zachwycać, bo ich smak powoduje że szybko znikają ze stołu. Polecam
garnek, deska do krojenia, nóż, ręcznik papierowy, miska,
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1012
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1364
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 581
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6258
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1012
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1364
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 581
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6258
Składniki
Wszystkie składniki wraz z pokrojoną w prążki cebulą zagotować , gotować tak około 20 min. Śledzie opłukać ,oczyścić ,osuszyć i pokroić w kawałki szerokie na około 2 - 3 cm. Pokrojone śledzie włożyć do zalewy i ponownie gotować jeszcze około 15 min. Po ugotowaniu włożyć w chłodne miejsce. Śledziki są najlepsze po 2 - 3 dniach. Smacznego
Przygotowanie śledzi.
Gotowanie śledzi.
Śledzie gotowe do podania.