Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ,smaczne , atrakcyjne na stole , ciekawy sposób na smaczną przekąskę .....
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Przygotowanie: Polędwiczki,opłukać włożyć do garnka z wodą ,wrzucić marchewkę,pietruszkę dodać przyprawy (vegeta,pieprz) i ugotować, (15 minut) Po przestygnięciu układać na półmisku (wg.upodobań ), udekorować ,brzoskwiniam i groszkiem,papryką,marchewką,zieloną natką pietruszki .... Do jednego ,litra zimnej wody wsypujemy (25 g ) żelatyny.Gdy żelatyna napęcznieje wstawiam na ogień ,wsypuję 1 łyżeczkę vegety i dodaję 1 łyżkę octu lub soku z cytryny (według uznania )ziele angielskie i laurowe liście to zagotowuję, (jeśli trzeba jeszcze dosolić do smaku ) Po ostudzeniu ,wywar przecedzić i zalewać przygotowane półmiski .
Smacznego!!!