Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6265
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4962
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6265
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4962
Składniki
Wykonanie: Pomidory dokładnie umyć, odkroić czapki, wydrążyć miąższ i odłożyć. Serek wymieszać z posiekaną rzodkiewką, cebulką, miąższem z pomidorów i solą i pieprzem do smaku. Gotowym farszem napełnić pomidory, przykryć czapkami i udekorować dowolnie.