Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
papier do pieczenia
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19272
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232144
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19272
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232144
Składniki
Mozzarellę pokroiłamw kostkę, wymieszałam z pesto, chili i odrobiną parmezanu.
Nałożyłam do wydrążonych pomidorów, środku po prostu zjadłam, można wykorzystać do sałatki. Ułożyłam je na grillu na papierze do pieczenia. Papier był na tyle długi, ze po chwili zawinęłam oba końce aby ser rozpuścił się także z wierzchu.
Smacznego :)