Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
papier do pieczenia
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1076
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2203
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1076
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2203
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Składniki
Mozzarellę pokroiłamw kostkę, wymieszałam z pesto, chili i odrobiną parmezanu.
Nałożyłam do wydrążonych pomidorów, środku po prostu zjadłam, można wykorzystać do sałatki. Ułożyłam je na grillu na papierze do pieczenia. Papier był na tyle długi, ze po chwili zawinęłam oba końce aby ser rozpuścił się także z wierzchu.
Smacznego :)