Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna kolacja.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w krążki i podsmażyć na oleju (nie rumieniąc). Następnie dodać pokrojoną w cienkie plastry cukinię, przyprawić do smaku. Dusić przez chwilę, dodać pokrojone pomidory i pod przykryciem gotować na bardzo małym ogniu około 10 minut. Odstawić z ognia, w razie potrzeby jeszcze doprawić, wsypać natkę pietruszki, wymieszać. Wyłożyć na półmisek, posypać żółtym serem, możemy podawać na zimno lub na ciepło.