Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna kolacja.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1192
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13683
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1192
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13683
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w krążki i podsmażyć na oleju (nie rumieniąc). Następnie dodać pokrojoną w cienkie plastry cukinię, przyprawić do smaku. Dusić przez chwilę, dodać pokrojone pomidory i pod przykryciem gotować na bardzo małym ogniu około 10 minut. Odstawić z ognia, w razie potrzeby jeszcze doprawić, wsypać natkę pietruszki, wymieszać. Wyłożyć na półmisek, posypać żółtym serem, możemy podawać na zimno lub na ciepło.