Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam potrawkę prostą , szybką i nie drogą a za razem bardzo smaczną. Moja rodzinka ją uwielbia.
garnek, patelnia, nóż,
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Margarynę lub masło rozpuścić, dodać obraną pokrojoną w prążki cebulę oraz oczyszczone pokrojone w plastry pieczarki. Delikatnie poddusić i oprószyć mąką. Cały czas dusić na małym ogniu dodając stopniowo keczup a także doprawiając przyprawą w płynie. Do całości wlać szklankę bulionu oraz obrane pokrojone w prążki parówki. Doprawić solą oraz papryką mieloną ostrą i zagotować. Podawać ze świeżym pieczywem.
Duszenie składników.