Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam potrawkę prostą , szybką i nie drogą a za razem bardzo smaczną. Moja rodzinka ją uwielbia.
garnek, patelnia, nóż,
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 369
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7254
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13410
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 369
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7254
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13410
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Składniki
Margarynę lub masło rozpuścić, dodać obraną pokrojoną w prążki cebulę oraz oczyszczone pokrojone w plastry pieczarki. Delikatnie poddusić i oprószyć mąką. Cały czas dusić na małym ogniu dodając stopniowo keczup a także doprawiając przyprawą w płynie. Do całości wlać szklankę bulionu oraz obrane pokrojone w prążki parówki. Doprawić solą oraz papryką mieloną ostrą i zagotować. Podawać ze świeżym pieczywem.
Duszenie składników.