Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prażona ciecierzyca najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu.
Domowa szybka do zrobienia prażona cebulka, idealna do posypania kanapek, hot...
Odsłon: 3502
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1414
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 643
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 824
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1414
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 643
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 824
Składniki
Ciecierzycę namoczyć przez noc. Następnie ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
W misce wymieszać olej ze wszystkimi przyprawami.
Odcedzoną ciecierzycę dodać do przypraw. Dokładnie wymieszać.
Ciecierzycę przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w 180st.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z kurczaka
Przekąski
Pasta z tuńczyka
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Galareta z kurczaka
Mięsna galareta to klasyk polskiej kuchni, który często pojawia się na świąte...
Odsłon: 8400
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków konserwowych oraz suszonych pomidorów. Prost...
Odsłon: 228