Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prażona ciecierzyca najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1541
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 797
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1541
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 797
Składniki
Ciecierzycę namoczyć przez noc. Następnie ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
W misce wymieszać olej ze wszystkimi przyprawami.
Odcedzoną ciecierzycę dodać do przypraw. Dokładnie wymieszać.
Ciecierzycę przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w 180st.