Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co podać na pożywne, weekendowe śniadanie? Niech na waszym stole zagości ta prosta pasta kanapkowa z awokado. Jej zrobienie zajmuje dosłownie kilka minut, a efekt zachwyca.
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 95
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 100
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 95
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 100
Składniki
Awokado dokładnie umyj i obierz. Włóż do miski razem z twarogiem. Wymieszaj na pastę widelcem. Odstaw.
Suszone pomidory drobno posiekaj. Dorzuć do miski z twarogiem i awokado. Ogórka umyj i drobno posiekaj. Dodaj do reszty.
Dorzuć do pasty sól i pieprz oraz sok z cytryny. Wymieszaj i próbuj. W razie potrzeby dopraw.
Podawaj z odrobiną szczypiorku. Pasta doskonale smakuje na kanapce z chleba na zakwasie. Pychotka!