Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te pyszności na talerzu najlepiej oceni głodny mężczyzna. Są warzywa, jajka i salceson pachnący majerankiem i czosnkiem.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 650
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 310
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4604
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 650
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 310
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4604
Składniki
Cebulę drobniutko pokrojoną w kostkę zeszklić na oleju rzepakowym. Botwinkę oczyścić, dokładnie umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokrojoną botwinkę, pokrojone liście, łodygi, buraczki dodać na patelnię. Usmażyć na wolnym ogniu. Jajka rozbełtać w miseczce z łyżką mąki pszennej. Dodać posiekaną natkę pietruszki, pestki słonecznika, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wylać na patelnię i przykryć. Na wolnym ogniu smażyć, aż jajka się zetną. Omlet zsunąć na talerz. Przekroić na pół. Każdą połówkę złożyć jeszcze na pół wkładając do środka plastry salcesonu. Obłożyć pomidorkami. Smacznego.
Salceson można pominąć, albo zastąpić szynką lub inną wędliną.