Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska , którą można zabrać na piknik....
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Rozkładamy ciasto francuskie i smarujemy ketchupem wg. uznania i smaku
Następnie rozkładamy plasterki sera żóltego
i boczku, ja użyłam boczek wędzony rolowany.
Doprawiamy i ciasto zwijamy w rulonik, kroimy na ok. 1 cm grubości plastry.
gotowe wstawiamy na papier do pieczenia , na blaszkę i do piekarnika na ok. 50 min. żeby ciasto nabrało złocistego koloru. Smacznego!