Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska , którą można zabrać na piknik....
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 107
Dziś do pracy.
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 148
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15399
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 316
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 107
Dziś do pracy.
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 148
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15399
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 316
Składniki
Rozkładamy ciasto francuskie i smarujemy ketchupem wg. uznania i smaku
Następnie rozkładamy plasterki sera żóltego
i boczku, ja użyłam boczek wędzony rolowany.
Doprawiamy i ciasto zwijamy w rulonik, kroimy na ok. 1 cm grubości plastry.
gotowe wstawiamy na papier do pieczenia , na blaszkę i do piekarnika na ok. 50 min. żeby ciasto nabrało złocistego koloru. Smacznego!