Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam Was do skorzystania ze smacznej przekąski z chleba tostowego zapiekanej z szynką i sera żółtego. Nawet nie myślałam że wyjdzie taka smaczna. Chrupiąca z wierzchu , a w środku ciągnący się ser żółty. Polecam jako przekąskę i na obfite pyszne śniadanko.
patelnia, naczynie na panierkę, widelec,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 355
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 113
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 139
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 635
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 157
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16088
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 355
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 113
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 139
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 635
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 157
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16088
Składniki
Kromki chleba tostowego rozkładamy do par, czyli po dwie. Na jednej kromce rozkładamy plaster szynki i plaster sera, zakrywamy druga kromka. Tak przygotowane kromki panierujemy w rozbełtanych jajkach , a nastepnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor, ja oczywiście mocniej przysmażam bo tak lubimy. Smacznego
Panierowanie kanapek tostowych.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.