Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam Was do skorzystania ze smacznej przekąski z chleba tostowego zapiekanej z szynką i sera żółtego. Nawet nie myślałam że wyjdzie taka smaczna. Chrupiąca z wierzchu , a w środku ciągnący się ser żółty. Polecam jako przekąskę i na obfite pyszne śniadanko.
patelnia, naczynie na panierkę, widelec,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12573
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12573
Składniki
Kromki chleba tostowego rozkładamy do par, czyli po dwie. Na jednej kromce rozkładamy plaster szynki i plaster sera, zakrywamy druga kromka. Tak przygotowane kromki panierujemy w rozbełtanych jajkach , a nastepnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor, ja oczywiście mocniej przysmażam bo tak lubimy. Smacznego
Panierowanie kanapek tostowych.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.