Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam Was do skorzystania ze smacznej przekąski z chleba tostowego zapiekanej z szynką i sera żółtego. Nawet nie myślałam że wyjdzie taka smaczna. Chrupiąca z wierzchu , a w środku ciągnący się ser żółty. Polecam jako przekąskę i na obfite pyszne śniadanko.
patelnia, naczynie na panierkę, widelec,
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 87
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 172
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 759
Polecam, pychota.
Odsłon: 449
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 253
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 87
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 172
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 759
Polecam, pychota.
Odsłon: 449
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 253
Składniki
Kromki chleba tostowego rozkładamy do par, czyli po dwie. Na jednej kromce rozkładamy plaster szynki i plaster sera, zakrywamy druga kromka. Tak przygotowane kromki panierujemy w rozbełtanych jajkach , a nastepnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor, ja oczywiście mocniej przysmażam bo tak lubimy. Smacznego
Panierowanie kanapek tostowych.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.