Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam Was do skorzystania ze smacznej przekąski z chleba tostowego zapiekanej z szynką i sera żółtego. Nawet nie myślałam że wyjdzie taka smaczna. Chrupiąca z wierzchu , a w środku ciągnący się ser żółty. Polecam jako przekąskę i na obfite pyszne śniadanko.
patelnia, naczynie na panierkę, widelec,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kromki chleba tostowego rozkładamy do par, czyli po dwie. Na jednej kromce rozkładamy plaster szynki i plaster sera, zakrywamy druga kromka. Tak przygotowane kromki panierujemy w rozbełtanych jajkach , a nastepnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor, ja oczywiście mocniej przysmażam bo tak lubimy. Smacznego
Panierowanie kanapek tostowych.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.