Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w wykonaniu przekąska przygotowane z chleba tostowego, szynki oraz żółtego sera. Przekąska bardzo smaczna, chrupiąca po wierzchu panierka a w środku rozpływający się ser. Polecam
nóż, wałek ręcznik papierowy, patelnia, widelec, naczynia na panierkę,
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Z dwóch boków kromek chleba tostowego odciąć skórki. Następnie rozwałkować kromki wałkiem. Na każdej kromce rozłożyć plasterek szynki na szynce plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon. Panierować najpierw w rozbełtanych jajkach a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do smażenia.
Smażenie .
Przekąska gotowa do podania.