Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w wykonaniu przekąska przygotowane z chleba tostowego, szynki oraz żółtego sera. Przekąska bardzo smaczna, chrupiąca po wierzchu panierka a w środku rozpływający się ser. Polecam
nóż, wałek ręcznik papierowy, patelnia, widelec, naczynia na panierkę,
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 98
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 50
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 94
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 98
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 50
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 94
Składniki
Z dwóch boków kromek chleba tostowego odciąć skórki. Następnie rozwałkować kromki wałkiem. Na każdej kromce rozłożyć plasterek szynki na szynce plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon. Panierować najpierw w rozbełtanych jajkach a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do smażenia.
Smażenie .
Przekąska gotowa do podania.