Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w wykonaniu przekąska przygotowane z chleba tostowego, szynki oraz żółtego sera. Przekąska bardzo smaczna, chrupiąca po wierzchu panierka a w środku rozpływający się ser. Polecam
nóż, wałek ręcznik papierowy, patelnia, widelec, naczynia na panierkę,
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1847
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1847
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Z dwóch boków kromek chleba tostowego odciąć skórki. Następnie rozwałkować kromki wałkiem. Na każdej kromce rozłożyć plasterek szynki na szynce plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon. Panierować najpierw w rozbełtanych jajkach a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do smażenia.
Smażenie .
Przekąska gotowa do podania.