Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję szybki i łatwy przepis. Efekt z pewnością zrobi wrażenie na domownikach czy gościach. Serdecznie polecam.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Ciasto rozwinąć i pokroić na kwadraty o boku 10-12 cm. Nałożyć na nie kawałki kabanosów, paseczki cebuli, papryki i żółtego sera. Połączyć rogi kwadratów. Posmarować rozbełtanym jajkiem. Piec w 180 st. C 30 minut.